nieuw in ons assortiment

Deze Marjolein heeft een prachtig bond blad. De smaak is vergelijkbaar met die van de doorlevende Marjolein. Deze plant heeft een vlakke groei waardoor hij uitermate geschikt is als bodembedekker.

Beschrijving

Marjolein Love (Origanum vulgare Variegated Love) wordt 30 tot 40 cm hoog en heeft lichtpaarse bloemen in de nazomer. Een winterharde vaste plant die naast het gebruik van de aromatische bladeren ook een grote waarde heeft als nuts plant voor bijen en vlinders.

Kwekerij ’t Ol Daip

Op zoek naar kruidenplanten of bijzondere groenten? Kom eens langs en maak kennis met ons assortiment kruiden en bijzondere groenten. Wij hebben een ruim assortiment met 200 verschillende soorten planten. Daarnaast hebben wij een groot aanbod van klein fruit en fruitbomen. De kwekerij is wekelijks geopend. Ook kunt u online bestellen in de webshop Kruidenwereld

  • Donderdag 9.00 t/m 17.00
  • Vrijdag        9.00 t/m 17.00
  • Zaterdag     9.00 t/m 17.00

’t Ol Daip

Sellingerstraat 7

9561 TA Ter Apel

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.