Meloenpeer, een echte exotische vergeten groente, die ook wel Appelmeloen wordt genoemd.

Beschrijving

Beschrijving

Meloenpeer, een echte exotische vergeten groente, die ook wel Appelmeloen wordt genoemd. De Meloenpeer krijgt ovale, lichtgroene vruchten, die als ze rijpen paarse strepen krijgen. De vrucht heeft een mix van smaken. Zo heeft het wat weg van meloen en peer, maar ook de frisheid van komkommer. 

  • Type: vaste plant.
  • Winterhardheid: niet winterhard.
  • Standplaats: zonnig.
  • Hoogte: 30 tot 50 cm.
  • Grond: goed doorlatende.
  • Gebruikte delen: vruchten.

Kwekerij ’t Ol Daip

Op zoek naar kruidenplanten of bijzondere groenten? Kom eens langs en maak kennis met ons assortiment kruiden en bijzondere groenten. Wij hebben een ruim assortiment met 200 verschillende soorten planten. Daarnaast hebben wij een groot aanbod van klein fruit en fruitbomen. De kwekerij is wekelijks geopend. Ook kunt u online bestellen in de webshop Kruidenwereld

  • Donderdag 9.00 t/m 17.00
  • Vrijdag        9.00 t/m 17.00
  • Zaterdag     9.00 t/m 17.00

’t Ol Daip

Sellingerstraat 7

9561 TA Ter Apel

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.