Smeerwortel Bocking 14 Dit is de meest geliefde smeerwortel omdat hij zich niet via zaad uitzaait en zeer goede bodemverbeterende eigenschappen heeft. Zo zorgt de smeerwortel er voor dat de grond mooi los komt en is deze Smeerwortel zeer geschikt als mulchplant.

Beschrijving

SMEERWORTEL ‘Bocking 14’ (Symphytum x uplandicum) een kruising tussen (S. officinale) en Russische smeerwortel (S. uplandicum). Deze smeerwortel woekert niet en zaait zich niet uit en is daarom zeer geliefd. De smeerwortel is zeer geschikt om als mulchplant te gebruiken. Hij is rijk aan kalium, stikstof, fosfor en andere mineralen. De jonge bladeren zijn eetbaar.

Kwekerij ’t Ol Daip

Op zoek naar kruidenplanten of bijzondere groenten? Kom eens langs en maak kennis met ons assortiment kruiden en bijzondere groenten. Wij hebben een ruim assortiment met 200 verschillende soorten planten. Daarnaast hebben wij een groot aanbod van klein fruit en fruitbomen. De kwekerij is wekelijks geopend. Ook kunt u online bestellen in de webshop Kruidenwereld

  • Donderdag 9.00 t/m 17.00
  • Vrijdag        9.00 t/m 17.00
  • Zaterdag     9.00 t/m 17.00

’t Ol Daip

Sellingerstraat 7

9561 TA Ter Apel

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.