Nieuw in ons assortiment: Eeuwig boerenkool, ook wel doorlevende boerenkool genoemd. Deze hybride is een bijzondere nieuwe kruising tussen de bekende Eeuwig moes en boerenkool. Nu verkrijgbaar in de kwekerij en op de webshop www.kruidenwereld.nl

Beschrijving

DOORLEVENDE BOERENKOOL (B. oleracea var. ‘Ramosa x Acephala’) Een snel groeiende, doorlevende kool met een krachtige smaak. Deze kruising heeft de doorlevende eigenschappen van de Eeuwig moes en het uiterlijk en tekstuur van de boerenkool. De doorlevende boerenkool is makkelijk te vermeerderen. De kool houdt van regelmatige bemesting. Door de plant regelmatig te snoeien en te stekken kun je er jaren lang plezier van hebben.

Kwekerij ’t Ol Daip

Op zoek naar kruidenplanten of bijzondere groenten? Kom eens langs en maak kennis met ons assortiment kruiden en bijzondere groenten. Wij hebben een ruim assortiment met 200 verschillende soorten planten. Daarnaast hebben wij een groot aanbod van klein fruit en fruitbomen. De kwekerij is wekelijks geopend. Ook kunt u online bestellen in de webshop Kruidenwereld

  • Donderdag 9.00 t/m 17.00
  • Vrijdag        9.00 t/m 17.00
  • Zaterdag     9.00 t/m 17.00

’t Ol Daip

Sellingerstraat 7

9561 TA Ter Apel

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.