Deze niet bloeiende Kamille is ideaal om te gebruiken langs paden. Als je er langs of overheen loopt ruik je de heerlijke zoete geur van Kamille. Deze bodembedekker wordt 10 cm hoog en staat het liefst op een zonnige plek.

Bestel nu in de webshop Of kom gezellig langs in de kwekerij.

Beschrijving

Deze Kamille is ideaal als sierrand of bodembedekker voor warme, droge zonnige locaties. Deze niet-bloeiende Kamille vormt een lage wintergroene mat van varenachtige bladeren die een zeer aangename geur hebben. Loopkamille kan zelfs worden gemaaid.

Of pak eens een tegeltje er uit en vul het op met deze geurende bodembedekker. Voor een mooi effect en afwisseling is de Loopkamille goed te combineren met Kruiptijm.

Kwekerij ’t Ol Daip

Op zoek naar kruidenplanten of bijzondere groenten? Kom eens langs en maak kennis met ons assortiment kruiden en bijzondere groenten. Wij hebben ruim assortiment 150 verschillende soorten. Ook hebben wij een groot aanbod van klein fruit en fruitbomen. De kwekerij is wekelijks geopend. Ook kunt u online bestellen in de webshop Kruidenwereld

  • Donderdag 9.00 t/m 17.00
  • Vrijdag        9.00 t/m 17.00
  • Zaterdag     9.00 t/m 17.00

’t Ol Daip

Sellingerstraat 7

9561 TA Ter Apel

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.