Basilicum Magic

Deze Basilicum is niet alleen lekker, maar heeft ook een grote sierwaarde. De plant heeft een groen blad met paarse tinten en paarse stengels. Het is een sterk opgaande plant, die wel 50 cm hoog kan worden en in de zomermaanden bloeit met paarse bloemen. De bladeren hebben een heerlijke geur en de smaak is als Italiaanse Basilicum, maar net iets pittiger.

 

Sterke Basilicum

De Magic Moutain is een sterke Basilicum die het niet alleen in pot, maar ook perfect in een border doet. Deze soort verdraagt beter de kou dan de andere soorten. De winter overleeft de plant echter niet, dus hij moet wel binnen overwinteren.

Twee soorten

Kwekerij ’t Ol Daip verkoopt twee soorten Magic Basilicum; de Magic White en de Magic Moutain. Beide soorten zijn gestekt en niet gezaaid. Dit maakt de plant steviger en is hierdoor beter bestand tegen ons klimaat.

     

Kwekerij ’t Ol Daip

Ook benieuwd naar deze Basilicum soorten of ben je op je zoek naar andere bijzondere kruiden of groente? Kom eens langs en maak kennis met ons assortiment kruiden en vergeten groenten. Wij hebben ruim 100 verschillende soorten. De kwekerij is wekelijks geopend op:

  • Donderdag 9.00 t/m 17.00
  • Vrijdag        9.00 t/m 17.00
  • Zaterdag     9.00 t/m 17.00

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.