Akelei nora barlow

’t Ol Daip

Het is bijna zo ver, 13 april gaan de deuren van de kwekerij open! We starten dit tuinseizoen met een gezellig open tuin weekend. Er is een plantenmarkt en de koffie en zelf gebakken taart staat voor u klaar. De tuin is open op 13, 14 en 15 april van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Er is hard gewerkt aan de tuin. Er zijn drie nieuwe borders bij gekomen.

 

Kwekerij

Vanaf 13 april kunt u ook kennis maken met onze kwekerij. De kwekerij heeft een grote collectie kruiden en vergeten groenten. U kunt op onze marktplaats-pagina alvast een gedeelte van ons assortiment bekijken. Tijdens het open tuin weekend zal de collectie nog uitgebreider zijn.

De kwekerij is vanaf 13 april wekelijks geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Tot 13 april!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.