Dat het nu echt voorjaar is kun je merken. De tuin is weer mooi groen en er begint steeds meer kleur te komen. Deze week even een tegenslag met de paar nachten stevige nachtvorst die toch wel voor veel schade aan planten heeft gezorgd. Jammer, maar dat hoort er ook bij. 2 weken geleden hebben we de open tuin gehad wat een groot succes was! Een super gezellig weekend met veel bezoekers.

We hebben niet stil gezeten de laatste maanden, we hebben het stookhok en het kippenhok gerenoveerd. Het stookhok wordt nu gebruikt als winkel en expositie ruimte en we hebben nu drie kippen. Ook zijn we gestart met het verkopen van planten, wat we de komende tijd nog meer gaan uitbreiden. Er komt binnenkort een link op de website waar je het actuele aanbod kunt vinden. De winkel in het stookhok wordt ook uitgebreid de komende maanden met producten uit eigen tuin. Hou de website in de gaten, meer informatie volgt!

Ik heb vanmorgen wat foto’s gemaakt van de planten die nu in de bloei staan.

Tags

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.