Ook het Ol Daip doet weer mee aan Westerwolde Rijgt. Zet de datum alvast in je agenda, 16 tot en met 25 juni. Kom langs om de kunst en tuin te bewonderen. Natuurlijk staat de thee, koffie en taartjes weer klaar. Er is hard gewerkt in de tuin om het nog mooier te maken. Er is een nieuwe grasborder aangelegd, het kippenhok wordt gerenoveerd en natuurlijk de trots van onze tuin, de wildtuin, staat in juni weer volop in bloei. Nieuwsgierig? Kom gezellig langs!

 

 

 

 

Westerwolde rijgtWesterwolde rijgtNoteer vast: 16 t/m 25 juni 2017
Westerwolde rijgt, tien dagen tuinen en kunst

Tijdens Westerwolde rijgt vormen vele tuinen en bijzondere locaties elk een podium voor (regionale) kunst en cultuur. De tuinen zijn stuk voor stuk uniek door de verscheidenheid in aanleg, sfeer en grootte en inmiddels bekend om hun kwaliteit. Er zijn royaal aangelegde tuinen en intieme kleine. Strakke of juist romantisch vormgegeven tuinen, park- en landschapstuinen. Tuinen met het accent op kunst of juist op kunstig tuinieren en plantcollecties.

Ook binnen de uitingen van kunst is de variatie groot. Keramiek, schilder- en glaskunst, ambachtelijke producten, maar ook muziek, dans- en dichtkunst. Iedere tuin zal daarom een verrassing zijn. De tuinen liggen dicht bij elkaar, de meeste zelfs op fietsafstand en kunnen aan elkaar geregen worden door (fiets)routes.                                              Lees hier voor meer  over Westerwolde rijgt

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.