De werkgroep is al weer hard aan het werk om editie 2017 van Westerwolde rijgt op poten te zetten. Er is gebrainstormd, de grote lijnen zijn uitgezet, er hebben zich inmiddels vijf (!) nieuwe tuinen aangemeld en de tuineigenaren zitten al weer vol plannen wat betreft hun presentatie in het nieuwe jaar.

14324129_675672419280785_3101726954738283946_o
Misschien wel eens leuk om de werkgroep voor te stellen.
Onze coördinator is Debora Loning. Zij is eigenaresse van Tuincamping Ntourage in Rhederveld, bij trouwe bezoekers van WWR bekend door de wilde bloemenweide met klaprozen.
Debora houdt algemeen overzicht, vooral over de financiën en neemt het voortouw wat betreft het aanvullende culturele programma.
Dori Jacobs is mede-eigenaar van Kwekerij Jacobs in Vriescheloo. Die prachtige kwekerij met de indrukwekkende showtuin. Dori waakt met haar plantenkennis over de kwaliteit van de tuinen. Zij is altijd aanwezig bij de eerste beoordeling van nieuwe deelnemers.
Barbara Speelman is in dienst van Tourist Info Westerwolde, Stichting Promotie Westerwolde. Zij regelt het logistieke gedeelte. Zorgt dat flyers, posters, programmaboekjes op de juiste plaats komen en is de schakel tussen de werkgroep en SPW, onze rechtspersoon.
Ik ben Cora Westerink, tekstschrijver en fotograaf, verantwoordelijk voor promotie en communicatie. Ik verzorg, samen met de vormgever, het programmaboekje en flyers, en verzorg artikelen/fotografie, persberichten, Facebook, Twitter en website. Ik bezoek alle tuinen en probeer te helpen in de presentatie waar mogelijk.
Dit is een heel grove taakverdeling, want uiteindelijk doen we het gewoon samen!

Bron https://www.facebook.com/WesterwoldeRijgt/

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.